Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση των 14 ομάδων της Basket League για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος κάτι το οποίο βρίσκει αντίθετο τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΚ γνωστοποίησε πως διαφωνεί με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Basket League και επιθυμεί να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση ακόμα και αν είναι να συμβεί τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

«Ακέραιη παραμένει η στάση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, σχετικά με το μέλλον του εφετινού του πρωταθλήματος.

Ο ΠΣΑΚ διαφωνεί με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Basket League και επιθυμεί να ολοκληρωθεί κανονικά, όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση και είμαστε όλοι ασφαλείς.

Με την υπάρχουσα κατάσταση, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν αγώνες διότι προέχει η υγεία, όμως, είμαστε διατεθειμένοι αν χρειαστεί, να παίξουμε ακόμη και τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.

Αν τα πράγματα συνεχιστούν ως έχουν ή χειροτερέψουν, είμαστε στη διάθεση όλων για νέες συζητήσεις και αποφάσεις.

Όλα τα μέλη είμαστε ενωμένα για το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε. Δεν είμαστε «οικογένεια» μόνον στις επιτυχίες αλλά και στις δύσκολες στιγμές.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram