Η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν δεν αποτέλεσε μόνο την αρχή του «τριφυλλιού» για τη νέα σεζόν.

Οι «πράσινοι» παίκτες βρήκαν την ευκαιρία και μεταξύ των δηλώσεων που έκαναν έστειλαν μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας να τους στηρίξουν τόσο με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας αλλά και με τη φωνή τους σε περίπτωση φυσικά που οι αγώνες γίνουν με κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Ιωάννης Παπαπέτρου: «Νιώθω πάρα πολύ καλά ως νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού. Είναι κάτι που το δουλεύω και το έχω ονειρευτεί από μικρός. Βρίσκομαι σε αυτό το σημείο σήμερα και είμαι πραγματικά ευγνώμων για τους ανθρώπους που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Είμαι έτοιμος να κάνω το μέγιστο με αυτή την ευκαιρία που έχω στα χέρια μου. Από εκεί και πέρα, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου. Είναι μία ιδιαίτερη και δύσκολη σεζόν μετά την αποχώρηση του κ. Γιαννακόπουλου. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να στηρίξει όσο μπορεί με τα διαρκείας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, γιατί πραγματικά θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα».

Χάουαρντ Σαντ Ρος: «Οι φίλοι της ομάδας σημαίνουν πολλά για εμάς. Θα χρειαστούμε όλη τη βοήθεια που μπορούμενα έχουμε. Ελπίζω όλοι να πάρουν το εισιτήριο διαρκείας τους και να τους δούμε εδώ». 

Ντίνος Μήτογλου: «Μου έχει λείψει πολύ η δράση του ΟΑΚΑ, η ενέργεια των φιλάθλων. Φυσικά, περιμένω τη στήριξη όλων των οπαδών μας, να είναι στο πλευρό μας». 

Άαρον Ουάιτ: «Είμαι ενθουσιασμένος, ο σύλλογος είναι σίγουρα μεγάλος, ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη, με εκπληκτικό κοινό. Μέχρι τώρα είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ». 

Δείτε το σχετικό βίντεο

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram