Σκληρή ανακοίνωση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εξέδωσε ο σύνδεσμος Άρτας της Θύρας 13, κατηγορώντας τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρώην Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το ολιγοήμερο κλείσιμο του συνδέσμου μετά την άρση αναγνώρισης της Θύρας 13.   

Αναλυτικά:

13 χρόνια τώρα, ο Σύνδεσμός μας δεν έκλεισε ποτέ. Ούτε από μπάτσους, ούτε από εισαγγελείς, ούτε από μηνύσεις, ούτε από αλλόθρησκους, ούτε από την κυβέρνηση, ούτε από τον Κοντονή, ούτε από τον Χρυσοχοίδη, ούτε από εξωγήινους, ούτε από κανέναν. Έκλεισε για λίγες μέρες μέσα στο καλοκαίρι εξαιτίας των βρώμικων παρασκηνιακών κινήσεων που έκανες και οδήγησαν στην άρση της αναγνώρισης των συνδέσμων της Θύρας 13 λίγο πριν αποχωρήσεις σαν ποντικός όταν είδες τα δύσκολα στο αγωνιστικό/διοικητικό κομμάτι. Επικαλέστηκες λόγους ψευδείς που δεν μας αγγίζουν στο παραμικρό.

13 χρόνια τώρα, ο Σύνδεσμος και κατ’επέκταση η Θύρα 13 από το 1966 ήταν πάντα εκεί. Στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στον Ερασιτέχνη. Εντός και εκτός έδρας. Καθημερινές, Σαββατοκύριακα, αργίες, από την εποχή που Εσύ δεν ήξερες σε ποιο γήπεδο αγωνίζεται ο Ερασιτέχνης. Τα μέλη του συνδέσμου μας κάθε χρόνο, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε 400χλμ μακριά από την Αθήνα, ξοδεύουμε υπέρογκα ποσά σε σχέση με την οικονομική μας δυνατότητα για να βλέπουμε την καψούρα μας από κοντά και εκδίδουμε περίπου 30 διαρκείας κάθε χρόνο. Αυτό όμως που δεν μετριέται με χρήματα είναι οι χιλιάδες ώρες ενασχόλησης του καθενός από εμάς με τον Παναθηναϊκό. Ώρες που ΕΣΥ και αρκετοί άλλοι που εύκολα χαρακτηρίζουν τους οργανωμένους ως τσαμπατζήδες/πρεζάκια/ορφανά/κτλ επέλεξαν να ξοδέψουν σε άλλες δραστηριότητες…

Εσύ λοιπόν, το 2012 εμφανίστηκες στα κοινά του Παναθηναϊκού μετά από χρόνια παντελούς απουσίας και μηδενικού ενδιαφέροντος για τον σύλλογο πέρα από κάποιες εθιμοτυπικές εμφανίσεις στο μπάσκετ…
Πέρασαν 8 χρόνια από τότε. Κατάφερες, δυστυχώς στην πλάτη του Παναθηναϊκού, από μηδενικό να γίνεις νούμερο. Από εκεί που κανείς δεν γνώριζε την παρουσία σου, ξαφνικά (αυτο)αναγορεύτηκες στον Σωτήρα του Παναθηναϊκού μας.
Με όσα έκανες, σταδιακά έβαλες απέναντί σου τον ίδιο τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. Από τα μικροπολιτικά παιχνίδια για το γήπεδο στην πλάτη στου Συλλόγου μέχρι το «Γαμώ τον Παναθηναϊκό και τη Θύρα 13» και την αναστολή λειτουργίας αρκετών Συνδέσμων ανά τη χώρα, χρειάστηκε… ένα τσιγάρο δρόμος. Το έγραψες και μόνος σου: «Θα επιστρέψω στην ΚΑΕ, όταν βγει ο ήλιος από τη δύση». Ελπίζουμε να το εννοείς, να προχωρήσεις στην παραχώρηση των μετοχών της ΚΑΕ σε όποιον ενδιαφέρεται και να μην σαμποτάρεις οποιαδήποτε προσπάθεια πάει να γίνει όπως κάνουν κάποιοι άλλοι στην ΠΑΕ εδώ και πολλά χρόνια. Αρκετά παιχνίδια ανεχθήκαμε από ένα κακομαθημένο παιδάκι σαν εσένα, αρκετά λέρωσες το χιλιοτραγουδισμένο και δοξασμένο επίθετό σου, αρκετά μαγάρισες το όνομα του Παναθηναϊκού για να σου κάνουν άλλοι τα χατίρια.

Οι Σύνδεσμοι της Θύρας 13 ήταν πάντα ανοιχτοί και πάντα δίπλα στο Τριφύλλι μας. Και έτσι θα συνεχίσουν την πορεία τους. Με μόνο γνώμονα το καλό του Συλλόγου. Και όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτό το καλό επιτυγχάνεται μόνο με το τρίπτυχο «Ομάδα – Κόσμος- Διοίκηση, μια γροθιά», όπως μας δίδαξαν ο Παύλος και ο Θανάσης, θα τον καταπιεί η μαύρη τρύπα ή αγγλιστί “black hole”.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ☘️☘️☘️

Υγ: η φωτογραφία είναι από την πρώτη ημέρα που ο σύνδεσμος λειτούργησε ξανά νόμιμα μετά την άρση αναγνώρισης της θύρας 13

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram