Με ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Νεμάνια Νέντοβιτς, Γιώργος Παπαγιάννης, Χάουαρντ Σαντ-Ρος, Πιερ Τζάκσον, Ιωάννης Παπαπέτρου, Μάρκους Φόστερ, Αάρον Ουάιτ, Ντίνος Μήτογλου και Μπεν Μπέντιλ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει τη «διαφημιστική» εκστρατεία για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2020-21.

Αναλυτικά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει

«Να είσαι εκεί, κλείσε το διαρκείας σου».

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τη χρονιά 2020-21 ξεκινάει μία νέα προσπάθεια, στην οποία χρειάζεται τη στήριξή σου!

Πάρε τώρα το εισιτήριο διαρκείας σου, για να ενισχύσεις την προσπάθεια των δύο μεγάλων αρχηγών, Φραγκίσκου Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη, και να σταθείς στο πλευρό της αγαπημένης σου ομάδας!

Εν μέσω των πρωτοφανών στιγμών που ζούμε, η επόμενη αγωνιστική περίοδος εξακολουθεί να καλύπτεται από αβεβαιότητα ως προς το ζήτημα της προσέλευσης θεατών στις αγωνιστικές δραστηριότητες. Όμως, αφουγκραζόμενοι το άνευ προηγουμένου αίτημα όλων σας - το οποίο για ακόμη μια χρονιά αποδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωση των φιλάθλων μας στην ομάδα - να ενισχύσετε τη φετινή προσπάθεια, παρά την ισχυρή πιθανότητα διεξαγωγής των αθλητικών αναμετρήσεων χωρίς θεατές ή με περιορισμένη παρουσία θεατών, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας».

Δες λεπτομέρειες στο link της ανάρτησης

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram