Ο Πάρις Λι παρά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο τέλος κόντρα στο Λαύριο, εμφανίστηκε αισιόδοξος στις δηλώσεις του αναφέροντας πως οι «πράσινοι» μπορούν να γίνουν ομάδα που θα κερδίζουν.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: 

«Το Λαύριο έπαιξε με ενέργεια, εμείς ήμασταν φλατ και βάλαμε τον εαυτό μας σε μια τρύπα. Εμείς προσπαθήσαμε να βγούμε και μου άρεσε η αντίδρασή μας στο τέλος. Δεν ψάχνω δικαιολογίες αλλά έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια. Ευτυχώς είχαμε παίκτες όπως ο Μπέικον, ο Ουίλιαμς, τα αδέρφια Καλαϊτζάκη έπαιξαν πολύ καλά στην άμυνα. 

Χάρη στην άμυνα γυρίσαμε το παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο σκόραραν 25 πόντους που ήταν πολύ μεγάλο νούμερο. Θέλαμε να τους κατεβάσουμε. Ο Κόουλ αξίζει συγχαρητήρια και έπαιξε πολύ καλά, αλλά ήταν θέμα ενέργειας. Μου αρέσει περισσότερο να παίζω άμυνα. Τα πρώτα σουτ δεν μπήκαν έτσι ήθελα να επηρεάσω το παιχνίδι με διαφορετικούς τρόπους. Από εκεί παίρνω ενέργεια. 

Έχουμε σπουδαίους παίκτες, πρέπει να βρούμε τρόπο να βάλουμε τα κομμάτια στη σειρά. Δεν έχουμε κάνει ακόμα το κλικ, αλλά θεωρώ πως θα το καταφέρουμε μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Μπορούμε να γίνουμε ομάδα που θα κερδίζει».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram