Εξήγηση στο ερώτημα γιατί ο Άντριου Άντριους αν και δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό κρατάει μία από τις θέσεις ξένων που έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα, έδωσε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ιωνικό ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό από τον ίδιο τον Μαυροβούνιο τεχνικό, ο Αμερικανός γκαρντ δεν συναινεί με την υπογραφή του προκειμένου να βγει εκτός λίστας για να μπορέσει να δηλωθεί κάποιος άλλος ξένος παίκτης, στην προκειμένη περίπτωση ο Μάριους Γκριγκόνις και έτσι αυτόματα η θέση δεσμεύεται από έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται.

Βάσει κανονισμού για να μπορέσει κάποια ομάδα να ελευθερώσει θέση ξένου και να κάνει αλλαγή, θα πρέπει ο ίδιος ο παίκτης να συναινέσει και να υπογράψει το ανάλογο έγγραφο. Όπως φαίνεται ο Άντριους δεν είναι διατεθειμένος να κάνει κάτι τέτοιο και μοιραία ο Γκριγκόνις δεν μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να καταγγείλει μονομερώς το συμβόλαιό του, κάτι που οι όμως «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν. Πλέον μένει να φανεί εάν θα βρεθεί κάποια λύση και ποια θα είναι αυτή.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram