Ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος του δεύτερου τελικού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, κατήγγειλε πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας εξύβρισε φιλάθλους της ομάδας κατά την έξοδό του από το παρκέ, όπως επίσης και ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Λίγο αργότερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε επίσημα στο «τριφύλλι» αναφέροντας: «Ο συγκεκριμένος φίλαθλος δίπλα στον πάγκο μας απαγορεύεται να σηκώνεται. Στην αρχή του αγώνα έβριζε και σηκωνόταν όρθιος και όταν του είπαμε ότι δεν επιτρέπεται να μιλάει, σταμάτησε με την παρέμβαση του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδη. Στο τέλος του αγώνα έκανε υβριστικές χειρονομίες προς τον προπονητή μας και ο κ.Μπαρτζωκας του είπε ότι δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεται έτσι, πάλι παρουσία του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδη. Φτάνει με τα ψέματα».

Στην απάντηση των «ερυθρολεύκων» ήρθε και νέα απάντηση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπου υπογραμμίζεται: «Πρώτον, αναφερόμασταν στη συμπεριφορά του κ. Μπαρτζώκα απέναντι σε φιλάθλους και ανθρώπους της ομάδας μας κατά την έξοδό του από το παρκέ μετά το τέλος του αγώνα. Δεύτερον, όλοι γνωρίζουμε πως ο κ. Μπαρτζώκας δεν βρίζει ποτέ...».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram