Την είδηση της μεταγραφής του Κώστα Μήτογλου στον Παναθηναϊκό, ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της η πρώην πανεπιστημιακή ομάδα του Έλληνα φόργουορντ Wake Forrest, φιλοξενώντας δηλώσεις του προπονητή Ντάνι Μάνινγκ.

Ο Αμερικανός τεχνικός τόνισε πως αισθάνεται υπερήφανος για τον παίκτη, ενώ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό, ως μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Είμαστε περήφανοι για τον Ντίνο και γνωρίζουμε ότι αυτή είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για γι' αυτόν να επιστρέψει στη χώρα του και να παίξει σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο Ντάνι Μάνινγκ και πρόσθεσε:

«Ενσωματώθηκε στο πρόγραμμά μας και αποζημιώνεται. Ο Ντίνος είναι ένα σπουδαίο παιδί που δεν ήταν τόσο ψηλά αρχικά., αλλά με σκληρή δουλειά ήταν σε θέση να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να παίξει ως επαγγελματίας. Παρ' όλο που είμαστε απογοητευμένοι που βλέπουμε παιδιά να εγκαταλείπουν το πρόγραμμά μας, είμαστε περήφανοι που μπορούμε να τους βοηθήσουμε να φτάσουν σε ένα σημείο όπου θα μπορούν να υπογράψουν ένα συμβόλαιο που θα αλλάξουν τα πράγματα για τις οικογένειές τους στις γενιές που έρχονται».