Υπέρ του Παναθηναϊκού είναι σύμφωνα με τον Ντεσόν Τόμας η μικρή διακοπή που υπάρχει στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ευρωλίγκα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Η Πράσινη». Ο Αμερικανός φόργουορντ ανέφερε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να εκμεταλλευτούν τις ημέρες αυτές και να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους, ούτως ώστε να παρουσιαστούν καλύτεροι ενόψει του πολύ δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του   

«Ήταν σκληρό να χάσουμε δύο ματς στα οποία χρειαζόμασταν τη νίκη για να διεκδικήσουμε μια θέση στην τετράδα. Νομίζω ότι μάθαμε από τα δύο αυτά άσχημα αποτελέσματα και δείξαμε καλύτερο πρόσωπο κόντρα στη Ζενίτ. Δεν μπορούμε να βλέπουμε μακριά γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά.

Χρειαζόμαστε τη διακοπή για να ηρεμήσουμε ψυχολογικά και σωματικά από την ένταση των συνεχόμενων αγώνων. Επίσης θα έχουμε το χρόνο να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες που έχουμε δείξει στο παιχνίδι μας. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω για να αλλάξουμε αυτά που δεν κάναμε σωστά κόντρα στη Βαλένθια και τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις μέρες για να αναδιοργανωθούμε και να εμφανιστούμε έτοιμοι για τα δύσκολα ματς που έρχονται». 

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram