Εύκολη ήταν η επικράτηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για το τουρνουά «Μελίσσια 2022», αφού οι «πράσινες» επικράτησαν με 37-66 της τοπικής ομάδας.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν τέτοια που δεν σηκώνει ανάλυση ο αγώνας, κάτι που μαρτυρά και το τελικό σκορ. Η Ελένη Καπογιάννη έδωσε χρόνο συμμετοχής στις περισσότερες από τις παίκτριες που είχε στη διάθεση της, δοκιμάζοντας πολλά σχήματα. Παράλληλα η Ελληνίδα τεχνικός μπόρεσε να δει στην πράξη αυτά που δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις.

Το «τριφύλλι» που δεν είχε στη σύνθεσή του την Τσάστιτι Ριντ, πήρε μεγάλο προβάδισμά από πολύ νωρίς φτάνοντας έτσι στη νίκη.

Πλέον ο Παναθηναϊκός θα περιμένει το νικητή του αγώνα Αμύντας – Εύνικος, τον οποίο και θα αντιμετωπίσει στον αυριανό (10/9) τελικό του τουρνουά.

KAOM: Παρθενίου, Παναγιωτίδη 3, Βόσου, Ανδρικοπούλου 2, Θεμιστοκλέους 2, Κοιλιαρίδη 7 (1), Ταρλά 9 (1), Χιώτη 12, Καλογεριά 2, Κωνσταντινίδη, Αντωνόπουλου, Βαραζόγλου.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ζιάκα, Κωτούλα 6, Παυλοπούλου 12 (1), Πότερ 12, Μπάτσιου, Σωτηρίου 7, Μπουντούρη 6, Αλεξανδρή 3, Φελούρη , Κάρτερ 13 (2), Θεοδωρομανωλάκη 2, Χιαριστανίδου 5.

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram