Τη δυνατότητα να κερδίσουν φανέλες των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα έχουν οι οπαδοί των «πρασίνων» οι οποίοι θα στηρίξουν οικονομικά το σύλλογο μέσω ενός συγκεκριμένου τρόπου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ερασιτέχνης

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποτελούν την «ασπίδα» του Συλλόγου και από τις αρχές του Ιουλίου είναι μπροστάρηδες στην επόμενη ημέρα. Ένας ακόμα τρόπος ενίσχυσης είναι μέσω του Viva wallet και ο Σύλλογος επιβραβεύει με τον τρόπο του τους υποστηρικτές μέσω αυτής της διαδικασίας.

Η οικονομική ενίσχυση ξεκινάει από 5 ευρώ και φτάνει ως τα 500 ευρώ και ο Σύλλογος κάθε μήνα θα κάνει κλήρωση στα άτομα που ενισχύουν μέσω του Viva Wallet.

Τα email των δύο πρώτων τυχερών  του καλοκαιριού που θα κερδίζουν από δύο μπλούζες τους Συλλόγου υπογεγραμμένες από τους αθλητές της ομάδας είναι τα εξής: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο σύνδεσμος στήριξης μέσω της Viva είναι ο ακόλουθος:

https://www.viva.gr/tickets/sports/pao-ao/oikonomiki-enisxysi/

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram