Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες εικόνες που παρουσιάζουν τα σχέδια των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Την αποκάλυψη κάνει η ιστοσελίδα sdna.gr και ο συνάδελφος, Βασίλης Βέργης.

Στις εικόνες που θα δείτε παρακάτω παρουσιάζονται οι ψηφιακές μακέτες που έχει παραδώσει η αρχιτεκτονική εταιρεία «Δέκαθλον» στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Το αθλητικό κέντρο του «τριφυλλιού» έχει την ονομασία Panathinaikos Athletic Complex και αποτελείται από τρία επιμέρους κτήρια.

Κυρίαρχο ρόλο παίζει βεβαίως το κεντρικό κλειστό γήπεδο 3.000+ θέσεων, ενώ υπάρχουν ακόμα γήπεδο προπόνησης, γραφεία διοίκησης, μπουτίκ, ανοιχτό κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων με 500 θέσεις. Από τις εικόνες ο περιβάλλοντος χώρος φαίνεται να είναι καλυμμένος από δέντρα, ενώ έχει προβλεφθεί και η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στην οροφή των δύο κτιρίων.

Θυμίζουμε πως τον προσεχή Σεπτέμβρη η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα είναι αυτή που θα αποφασίσει, μέσω ψηφοφορίας, εάν θα προχωρήσει η κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων του «τριφυλλιού» με αντάλλαγμα το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου!

Δείτε τις εικόνες 

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram

Panathinaikos Athletic Complex: Ιδού το παλάτι του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό!  | SDNA