Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός Α.Ο., γνωστοποίησε πως από δω και στο εξής η χρονική περίοδος που θα εγγράφεται κάποιος μέλος στον σύλλογο θα λογίζεται ουσιαστικά η αγωνιστική σεζόν.

Ως εκ τούτου όλες οι εγγραφές μελών από 1/1/2022 παρατείνουν την ισχύ τους μέχρι 31/5/2023. Από κει και μετά ως σεζόν μέλους θα ορίζεται από 1 Ιουνίου κάθε έτους μέχρι 31 Μαΐου του επόμενου έτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τα νέα δεδομένα σχετικά με τα μέλη του Συλλόγου καθώς και την παραλαβή νέων καρτών.

Ο Σύλλογος ενημερώνει σχετικά με την χρονική περίοδο των μελών ό,τι τα μέλη θα ορίζονται με βάση την αγωνιστική σεζόν. Δηλαδή η χρονική περίοδος που θα εγγράφεται κάποιος-α μέλος στον Σύλλογο θα λογίζεται ουσιαστικά η αγωνιστική σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα ως σεζόν μέλους θα ορίζεται από 1 Ιουνίου κάθε έτους μέχρι 31 Μαΐου του επόμενου έτους.

Άρα όσοι-ες έχουν γραφτεί από 1/1/2022 η ισχύ παρατείνεται μέχρι 31/5/2023 και γενικά όλες οι συνδρομές παρατείνονται μέχρι 31/5/2023 και έκτοτε θα ξεκινήσει αυτός ο τρόπος εγγραφής μελών.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε προκειμένου να υπάρχει χρονική εναρμόνιση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη.

Τέλος, ο Σύλλογος ενημερώνει σχετικά με την παραλαβή των νέων καρτών ότι ήδη ξεκίνησαν οι αποστολές τους στα μέλη και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram