Παίκτρια του Παναθηναϊκού είναι η Αντωνία Μπριάνα για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου. Η 17χρονη αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και αποκτήθηκε από τις Νέες Ατρομήτου, όντας μάλιστα διεθνής με την Εθνική ομάδα των Κορασίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αντωνία Μπριάνα για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Μια ακόμα μεταγραφική κίνηση για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» εν όψει της νέας σεζόν καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του την Αντωνία Μπριάνα.

Η 17χρονη αγωνίζεται στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και αναμφίβολα ενισχύει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Αποκτήθηκε από τις Νέες Ατρομήτου ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα των Κορασίδων.

Η Μπριάνα σημείωσε πέρυσι 6 γκολ με τις Νέες Ατρομήτου και βοήθησε στην άνοδο της ομάδας στην Α΄ Εθνική.

Σε δήλωση της στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟ η Μπριάνα ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη η τιμή να φοράς τη φανέλα του συγκεκριμένου Συλλόγου και σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε την κατάκτηση των στόχων που έχουμε θέσει».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram