Στην ανανέωση της συνεργασία του με τη Χαρά Δημητρίου προχώρησε ο Παναθηναϊκός, με την αρχηγό του «τριφυλλιού» να συνεχίζει στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου για μία ακόμα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Χαρά Δημητρίου για το ποδόσφαιρο γυναικών, για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Η αρχηγός του «τριφυλλιού» συνέβαλλε τα μέγιστα τα τελευταία δύο χρόνια στην άνοδο της ομάδας από τη Γ’ Εθνική στη μεγάλη κατηγορία και θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά να ενισχύει το τμήμα με την εμπειρία της στην επίτευξη των νέων στόχων.

Σε δήλωση της η Δημητρίου ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, τον Παναθηναϊκό και που για τρίτη χρονιά οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100% και αυτή τη χρονιά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Γνωρίζω την Α’ κατηγορία περισσότερο από κάθε άλλη και ήδη από τους επόμενους μήνες ξεκινάει η προετοιμασία και η σκληρή δουλειά».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram