Τις προπονήσεις ξεκινά η Ακαδημία Στίβου του Παναθηναϊκού στην περιοχή των Μεσογείων. Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης καλεί τους μικρούς φίλους του τριφυλλιού και όσους ακόμα επιθυμούν να γυμναστούν να γίνουν μέλη της Ακαδημίας, με τις προπονήσεις να λαμβάνουν χώρα στο στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων "Δημήτρης Δημητρίου".

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Ακαδημία Στίβου στα Σπάτα μεγαλώνει και σας περιμένει!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος προσκαλεί όλους τους μικρούς φίλους και φίλες του αθλητισμού από τις περιοχές των Μεσογείων, που επιθυμούν να γυμναστούν, να γίνουν μέλη της Ακαδημίας Στίβου του Τριφυλλιού στα Σπάτα και πιο συγκεκριμένα, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων "Δημήτρης Δημητρίου". Ελάτε να γυμναστείτε μαζί με τους έμπειρους προπονητές του Συλλόγου μας και να γνωρίσετε τη μαγεία του κλασικού αθλητισμού.

Η έναρξη των προπονήσεων στην Ακαδημία μας στα Σπάτα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Περιμένουμε ακόμα περισσότερους μικρούς φίλους και φίλες να έρθουν στην οικογένεια του Π.Α.Ο. και να διασκεδάσουν μέσω της άθλησης, μαθαίνοντας τα αθλήματα του Στίβου.

Οι ώρες προπόνησης παραμένουν οι ίδιες, από Δευτέρα έως Παρασκευή 17.00-19.00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6947-999124, 6988-333512 και 6945-895353. Σας περιμένουμε!