Την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ονειρεύεται ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ, όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής».

Ο Κολομβιανός διαγώνιος αν και έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό δείχνει την προτίμησή του στο «τριφύλλι», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα που ανδρώθηκε, ενώ δηλώνει ενοχλημένος από τον τρόπο που το συμπεριφέρθηκε η διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

Μεταξύ άλλων ο 33χρονος Κολομβιανός είπε

«Έκλαψα που χάσαμε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Το ήθελα πολύ, κυρίως για να το αφιερώσω στην κόρη μου. Έκανα μεγάλη προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός μου έδειχνε πως με ήθελε να μείνω. Εγώ απέρριπτα προτάσεις. Μία από αυτές ήταν πολύ καλή από την Ρωσία, αλλά στο τέλος ο Ολυμπιακός δε μου έκανε πρόταση. Με πείραξε ο τρόπος που με αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός. Δεν πιστεύω πως έκαναν και καλύτερη επιλογή με τον Οϊβάνεν αλλά αυτό που με πείραξε ήταν πως δεν μου είπαν ξεκάθαρα πως δεν θα συνεργαστούμε. Έμεινα χωρίς ομάδα και τελευταία στιγμή πήγα στην Πεϊκάν στο Ιράν.

Η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου. Εδώ θα μείνω όταν σταματήσω την καριέρα μου. Εδώ θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου. Στην Ελλάδα κέρδισα τα πάντα. Οι Έλληνες με αγκάλιασαν σαν αδελφό τους. Νιώθω ασφάλεια και ευτυχία. Είμαι υποχρεωμένος σε αυτή τη χώρα. Σαν επαγγελματίας είμαι ευγνώμων που αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό. Το όνειρο όμως είναι να γυρίσω στον Παναθηναϊκό. Είναι η ομάδα που έκλαψα και ανδρώθηκα. Μαθαίνω πως γίνεται προσπάθεια να οργανωθεί πάλι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Είναι το πιο ωραίο νέο που έχω ακούσει. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Μακάρι όταν γυρίσω να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό για τον τελευταίο αγώνα της καριέρας μου».