Τιμωρία της έδρας για μία αγωνιστική επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό, για τα επεισόδια που είχαν γίνει περίπου 900 μέτρα μακριά από το γήπεδο του Έσπερου στην Καλλιθέα μεταξύ των φιλάθλων του «τριφυλλιού» και του Ολυμπιακού.

Να θυμίσουμε πως στο κλειστό της Καλλιθέας στις 21 Φεβρουαρίου ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τον Εθνικό Πειραιώς , όταν περίπου 900 μέτρα μακριά από το γήπεδο έλαβαν χώρα επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων του «τριφυλλιού» και των «ερυθρολεύκων», τα οποία ωστόσο δεν είχαν καμία επιρροή στον αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Παρόλα αυτά η τιμωρία δεν αποφεύχθηκε και έτσι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του αναγεννημένου Παναθηναϊκού τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

Η Αθλητική Δικαστής στην Συνεδρίαση της Τρίτης, 05/06/2018 αποφάσισε τα παρακάτω:
1. Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 531 προς το σωματείο ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιβάλλει την πειθαρχική ποινή της τέλεσης αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της αγωνιστικής περιόδου που θα ακολουθήσει.
2. Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 532 προς το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ επιβάλλει την πειθαρχική ποινή της τέλεσης αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της αγωνιστικής περιόδου που θα ακολουθήσει.
3. Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 538 προς το σωματείο ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 200€.
4. Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 539 προς το σωματείο ΑΕΚ επιβάλλει την ποινή της έγγραφης επίπληξης.
5. Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 540 προς το σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ υπεβλήθη αίτημα αναβολής το οποίο έγινε αποδεκτό. Η Αθλητική Δικαστής ανέβαλε αορίστως την εκδίκαση της υπόθεσης και οι εγκαλούμενοι θα κληθούν εκ νέου.