Ο Φερνάντο Ερνάντεζ με ανάρτησή του κατέθεσε τα συναισθήματά του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη νίκη του Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας πως όποιος θέλει να κερδίσει το «τριφύλλι» θα πρέπει να παίξει μέχρι τον τελευταίο πόντο του τελευταίου σετ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κουβανός διαγώνιος

«Μπορώ μόνο να εξηγήσω αυτό που νιώθω στη γλώσσα μου για να γίνει απόλυτα κατανοητό. Το Σάββατο ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της ζωής μου. Γεμάτο με ιδανικούς ανθρώπους, έχοντας ένα στόχο και ένα σκοπό, τον θρίαμβο. Ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο ισχυρότερων συλλόγων στην Ελλάδα και σε κάποια αθλήματα των ισχυρότερων συλλόγων στην Ευρώπη.

Κάτι που ξεπερνά τον αθλητισμό είναι η αγάπη, το πάθος και ο πόνος που αποδεικνύουν ότι είμαστε άνθρωποι. Μπορώ να πω μόνο "ευχαριστώ" στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, στον σύλλογό μου τον Παναθηναϊκό, στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές και σε όσους με βοήθησαν να εξελιχθώ ως αθλητής σε αυτόν τον αγώνα και να είμαι μέρος αυτού του ντέρμπι.

Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα γιατί ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και να δείξουμε πιο δυνατό και πιο τεχνικό βόλεϊ. Προσωπικά, πρέπει να βελτιωθώ πολύ περισσότερο και να μάθω από τα λάθη μου, κάνοντας σκληρή προπόνηση καθημερινά. Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος γιατί δεν τα παρατάει ποτέ. Αν κάποιος θέλει να μας κερδίσει, πρέπει να παίξει μέχρι τον τελευταίο πόντο του τελευταίου σετ, πολύ συγκεντρωμένος όπως όταν ο Τίγρης επιτίθεται στο θήραμά της. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να παίζεις με την καρδιά σου, κι αυτό το κάναμε το Σάββατο.

Η νίκη είναι για εσάς τους οπαδούς της Θύρας 13 του Παναθηναϊκού. Συνεχίζουμε».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram