Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού επί του Μίλωνα ανέφερε πως ο Μπρέντεν Σάντερ έχει ακόμα πολλά περισσότερα να δώσει, ενώ σημείωσε πως τη Δευτέρα (30/1) θα γνωρίζει ποια είναι ακριβώς η εικόνα από τον τραυματισμό του Φερνάντο Ερνάντες και πότε ο Κουβανός θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Ο Μίλωνας είναι μία εξαιρετική ομάδα. Έχει σταθερό side out και παίζει άμυνα. Δύσκολος να τον σπάσεις και γι'αυτό όλα τα μεταξύ μας παιχνίδια ήρθαν στις λεπτομέρειες. Σκεφτήκαμε ένα σχήμα για να αξιοποιήσουμε το καλύτερο από όλους τους παίκτες μας. Πιστεύω αυτό δούλεψε και στο πρώτο σετ δεν νομίζω πως ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά. Είχαμε πέντε άσσους και ένα... πέναλτι και ουσιαστικά κρίθηκε εκεί. Όλος ο Γενάρης είχε δύσκολα παιχνίδια που έκριναν προκρίσεις. Ξεκινήσαμε με πέντε στόχους, πήραμε τον έναν και συνεχίζουμε σε όλους στα τέλη Γενάρη. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται πιο δύσκολα. Αυτά όμως περιμένουμε».

Για την προσθήκη του Σάντερ: «Ακόμα δεν είναι στη κατάσταση που θέλει και μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Θέλει το χρόνο του να τριφτεί παραπάνω στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Δεν ήταν εύκολο να γίνει μέχρι τώρα γιατί είχαμε βρει μία χημεία και δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλές αλλαγές. Η απουσία του Ερνάντεζ μας έδωσε την ευκαιρία σήμερα να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής».

Για την κατάσταση του Ερνάντες: «Ακόμα και εμείς δεν γνωρίζουμε. Αύριο θα ξέρουμε ακριβώς τη κατάσταση του».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram