Την επιστροφή του Κυριάκου Καμπερίδη στην ομάδα βόλεϋ γυναικών ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός Α.Ο.. Ο άλλοτε τεχνικός του «τριφυλλιού» αυτή τη φορά θα έχει ρόλο βοηθού προπονητή, όντας δηλαδή στο πλευρό του Γιάννη Καλμαζίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Κυριάκο Καμπερίδη για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ και τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.

Ο Κυριάκος Καμπερίδης αναλαμβάνει τη θέση του βοηθού προπονητή του κόουτς Γιάννη Καλμαζίδη στο γυναικείο τμήμα, ενώ παράλληλα θα είναι ο υπεύθυνος προπονητής στο αναπτυξιακό κομμάτι των «πράσινων» ακαδημιών.

Ο κόουτς Καμπερίδης βοήθησε στο παρελθόν την ομάδα να επιστρέψει στη Volley League και τη φετινή σεζόν θα ενισχύσει το τμήμα με πολυετή εμπειρία του στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε δήλωσή του ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που με επέλεξαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, η διοίκηση, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής για να συμμετέχω κι εγώ στο όραμά τους για το τμήμα των γυναικών αλλά και για την εξέλιξη των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου. Θα κάνω από πλευράς μου ό,τι καλύτερο για να έχουν επιτυχίες τα τμήματα του Συλλόγου».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram