Ο Θοδωρής Βουλκίδης μετακόμισε από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό, ενισχύοντας έτσι τις θέσεις των κεντρικών στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Ο Έλληνας μπλοκέρ σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα «Live Sport» αναφέρθηκε στην απόφασή του αυτή και στάθηκε κυρίως στους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα βόλεϋ των «πρασίνων». Παράλληλα μίλησε και για τους στόχους του Παναθηναϊκού.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για αυτό που τον τράβηξε στον Παναθηναϊκό: Με δελέασαν, κυρίως, οι άνθρωποί του. Διαθέτει σοβαρή διοίκηση και ανθρώπους που νοιάζονται, ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε φυσικά η παρουσία του Σωτήρη Πανταλέων και του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Η πρώτη επαφή έγινε με τον Σωτήρη. Ήταν μεγάλος παίκτης και, πλέον, ως αγωνιστικός διευθυντής οδηγεί την ομάδα στον σωστό δρόμο. Για τον κύριο Ανδρεόπουλο, τα λόγια περιττεύουν. Αναγέννησε τον Παναθηναϊκό από τις στάχτες του. 

Για τους τέσσερις καλούς κεντρικούς του Παναθηναϊκού (με Ρανγκέλ, Πετρέα, Παπαγγελόπουλο) και αν ισχύει ότι όλοι οι καλοί χωράνε: Εννοείται. Αυτό συμβαίνει εξάλλου στις κορυφαίες ομάδες. Η Μόντενα και η Περούτζια δεν έχουν δύο καλούς κεντρικούς, αλλά τέσσερις. Ο συναγωνισμός θα κάνει καλό σε όλους μας και ο προπονητής θα αποφασίζει ποιοι θα παίζουν περισσότερο. 

Αν στόχος είναι όλοι οι τίτλοι: Ο στόχος είναι να προπονούμαστε καθημερινά σε υψηλό επίπεδο και να υπάρχει ψυχική και σωματική υγεία στην ομάδα. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορούμε να κατακτήσουμε με τη βοήθεια και του κόσμου μας. Δέλεαρ για τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό αποτέλεσε και ο κόσμος. Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ, περίμενα πώς και πώς τα ματς με τον Παναθηναϊκό για να παίξω σε γεμάτο γήπεδο. 

Για την οπτική του σχετικά με την άποψη του Αντετοκούνμπο περί αποτυχίας: Συμφωνώ μαζί του... 1000%. Με τα λόγια του ο Γιάννης εκπροσώπησε όλους τους αθλητές. Δεν υπάρχει αποτυχία σε κάτι που επιλέξουμε να κάνουμε και παλεύουμε γι' αυτό. Θα χάσουμε, θα... φάμε τα μούτρα μας, θα πέσουμε, θα σηκωθούμε, θα νικήσουμε... Κάποιοι, πιο τυχεροί, βιώνουν περισσότερες χαρές, αλλά αποτυχία δεν υπάρχει. Όπως δεν ήταν αποτυχημένη, όπως είπαν κάποιοι,λ η σεζόν μας στον ΠΑΟΚ. Πήραμε το Κύπελλο και φτάσαμε κοντά στο πρωτάθλημα απέναντι στον Κυπελλούχο Ευρώπης, Ολυμπιακό. Δεν τα καταφέραμε τελικά, αλλά ξέραμε ότι τα είχαμε δώσει όλα. 

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram