Δηλώσεις για τη σεζόν που αναμένεται να ξεκινήσει έκαναν οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϋ του Παναθηναϊκού, Μαρία Οικονομίδου και Αποστολία Νούσια.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη λίγο πριν το φιλικό τουρνουά στην Κύπρο οι δύο ελληνίδες εξέφρασαν την πίστη τους στην ομάδα για τη φετινή προσπάθεια και το αποτέλεσμα.

Αναλυτικότερα η Μαρία Οικονομίδου ανέφερε:  «Δουλεύουμε συνεχώς για το καλύτερο δυνατό για να είμαστε σε ετοιμότητα με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Στα φιλικά δείχνουμε μία καλή εικόνα , έχουμε ακόμα δρόμο, αλλά είμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση.  Στόχος είναι η άνοδος και στο τέλος της χρονιάς θέλουμε να πετύχουμε αυτό για το οποίο δουλεύω με τις συμπαίκτριες μου, το τεχνικό τιμ, τους ανθρώπους που είναι γύρω από την ομάδα και τη διοίκηση»

Από τη μεριά της η Αποστολία Νούσια υπογράμμισε: «Είμαι χαρούμενη για την επιστροφή μου στον Παναθηναϊκό και είμαι χαρούμενη που η ομάδα βρίσκεται και πάλι σε επαγγελματική πρότυπα με τη νέα διοίκηση. Σταδιακά φτάνουμε σε καλό επίπεδο και δένουμε σαν ομάδα. Πέρασε δύσκολες στιγμές το τμήμα αλλά τώρα είμαστε όλοι εδώ μαζί για να το πάμε και πάλι εκεί που ανήκει».