Τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο τουρνουά της Κύπρου ολοκλήρωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϋ του Παναθηναϊκού γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ (15-25, 20-25, 20-25) από την Μακάμπι Χάιφα που κατέκτησε και τη διοργάνωση.

Οι «πράσινες» εμφανίστηκαν κουρασμένες μετά το χθεσινό ματς με την Ανόρθωση και για αυτό το λόγο ο Κυριάκος Καμπερίδης έκανε αρκετές αλλαγές. Αν συμπεριλάβουμε το μέγεθος της Μακάμπι σε γενικές γραμμές το «τριφύλλι» έδειξε ότι μπορεί να σταθεί απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Τέλος να σημειωθεί πως και σε αυτό το ματς ο κόσμος ήταν στο πλευρό της ομάδας με 30 «πιστούς» από την Κύπρο να δίνουν το παρόν.

 Μετά το τέλος του αγώνα ο Κυριάκος Καμπερίδης ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ήταν ένα   Πολύ δυνατό  τουρνουά , με  πολύ δυνατές ομάδες . Είδαμε κάποια που θέλαμε να δούμε και προχωράμε όπως έχουμε σχεδιάσει. Η φιλοξενία ήταν εξαιρετική και ελπίζουμε στο μέλλον να ανταποδώσουμε».

Παναθηναϊκός (Καμπερίδης): Κοντουρά 5, Νούσια 5, Κοσμά 8, Ι.Βογιατζόγλου 2, Παπανίκα, Λεωνίδου 4, Τσιάκουλα 5, Κονοπάτσκα 2, Οικονομίδου 6, Κελεσίδη, Ρόγκα (λ).

Μακάμπι Χάιφα (Σαμάι): Μοτόσχοφ, Κοίμπρα, Στέιν, Κλίμοβιτς, Οσόκιν,Καρντόνις, Μαλίκ, Ζίλμπερμαν,Σονέγκο, Σταρίκοβα.