Με κόσμο αναμένεται να διεξαχθεί το ντέρμπι για το πρωτάθλημα βόλεϋ, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, το οποίο είναι το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας ματς για το «τριφύλλι» στη νέα σεζόν.

Οι «πράσινοι» αν και είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, έκαναν αρχικά αίτημα για άρση της ποινής, κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό από την ΕΟΠΕ, με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» να αντιδρούν έντονα.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες στη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ ο Παναθηναϊκός επικαλέστηκε τη διάταξη της ΕΣΑΠ για παιχνίδια ειδικής μεταχείρισης, ζητώντας παράλληλα να γίνει ψηφοφορία στην οποία και είδε όλες τις ομάδες να ψηφίζουν υπέρ και έτσι το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στους «ερυθρόλευκους» θα διεξαχθεί με τις εξέδρες του κλειστού της Κυψέλης να είναι ανοιχτές. Μάλιστα πολύ σημαντικό είναι πως για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα υπάρχει λίστα με τα ονόματα αυτών που θα μπουν στο γήπεδο οι οποίοι αναμένεται να είναι περίπου 800 άτομα, ενώ οι λεπτομέρειες για τους όρους της ειδικής μεταχείρισης θα γίνουν γνωστοί με ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε πως οι «πράσινοι» είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών λόγω επεισοδίων που είχαν λάβει χώρα την περσινή αγωνιστική περίοδο, ένα χιλιόμετρο μακριά από το γήπεδο όπου την ίδια ώρα αγωνίζονταν το «τρφύλλι» κόντρα στον Εθνικό.