Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε πολύ καλό «φεγγάρι» καθώς έχει φτάσει αισίως τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, με την Σοφία Κοσμά να αποτελεί έναν από τους σημαντικούς παράγοντες αυτής της πορείας.

Μετά την τελευταία νίκη κόντρα στην Αρτέμιδα Κορυδαλλού η παίκτρια του «τριφυλλιού» μίλησε την «Πράσινη» και αναφέρθηκε τόσο στο τελευταίο παιχνίδι όσο και για τους στόχους της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις.  

«Το παιχνίδι του Σαββάτου τελείωσε πολύ θετικά για εμάς, καθώς πήραμε τη νίκη με 3-0 σετ και τους 3 βαθμούς. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα από την αρχή του αγώνα, πιέζοντας στο σερβίς και δείχνοντας πολύ ενέργεια και διάθεση στην άμυνα. Είμαστε χαρούμενες για το αποτέλεσμα αλλά από τη Δευτέρα ξεκινάει και πάλι η προετοιμασία μας για ένα καινούριο ματς με την ΧΑΝΘ».

Σχετικά για το Κύπελλο αλλά και για τους στόχους του Παναθηναϊκού είπε: «Όσον αφορά στην κλήρωση του Κυπέλλου σίγουρα κύριος και μοναδικός στόχος μας είναι η άνοδος, αλλά παράλληλα ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να παραβλέψει και αυτή τη διοργάνωση. Επομένως αναμένουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».