Να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της VolleyLeague φιλοξενεί την Κηφισιά (18:00) στο κλειστό της Κυψέλης.

Οι «πράσινοι» που διανύουν περίοδο φόρμας, μετρώντας συνεχόμενες νίκες, θέλουν να ολοκληρώσουν με νίκη τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2018, αλλά και να επιτύχουν έναν από τους στόχους που έχουν θέσει. Αυτός δεν είναι άλλος από την κατάληψη της 3η θέσης.

Συγκεκριμένα το «τριφύλλι» έχει 15 βαθμούς έναντι 17 του ΠΑΟΚ και του Παμβοχαϊκού ο οποίος έχει ρεπό. Υπό προϋποθέσεις λοιπόν ο Παναθηναϊκός ελπίζει ακόμα και για την 2η θέση εφόσον πάρει τρίποντο από την Κηφισιά και ο ΠΑΟΚ δεν πάρει βαθμό από την ΑΕΚ. Σε άλλη περίπτωση με τους τρεις βαθμούς οι «πράσινοι» θα είναι σίγουρα μόνοι τους στην 3η θέση.   

Φυσικά και το έργο των παικτών του Δημήτρη Ανδρεόπουλου δεν είναι εύκολο, καθώς η Κηφισιά παραδοσιακά δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε 22 αγώνες πρωταθλήματος με 12-10 νίκες.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και οι «πράσινοι» θα παραταχθούν πλήρεις.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Φραγκάκης και Γεροθόδωρος.