Η ομάδα βόλεϋ εφήβων του Παναθηναϊκού κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και όλα τα στελέχη αυτής της πολλή μεγάλης επιτυχίας δεν ξέχασαν τον Θανάση Γιαννακόπουλο στον οποίο αφιέρωσαν τον τίτλο.

Τόσο ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Δημήτρης Μαρκάκης, όσο και οι αθλητές Άγγελος Σταμπούλογλου, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος και Αλέξανδρος Ράπτης δεν ξέχασαν στις δηλώσεις τους να αναφερθούν στον εμβληματικό ηγέτη του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών 

Δημήτρης Μαρκάκης

«Είναι ένα κομμάτι που θέλαμε να το φθάσουμε ψηλά. Η προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και μία τριετία περίπου και φέτος οι κόποι μας απέδωσαν καρπούς. Του χρόνου μακάρι να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε τα αναπτυξιακά τμήματα του Παναθηναϊκού ψηλά. Θέλουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή και αυτό θα προσπαθήσουμε για τη συνέχεια.Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έχει βοηθήσει πάρα πολύ το βόλεϊ και του αφιερώνουμε τον τίτλο. Παίξαμε για αυτόν, για τις οικογένειές μας και όλους όσοι μας στηρίζουν σε όλη αυτή την πορεία».

Άγγελος Σταμπούλογλου

«Η τελική φάση ήταν πολύ δυνατή και όλα τα παιχνίδια ήταν δύσκολα. Όλες οι ομάδες ήταν πολύ καλές και έγιναν καταπληκτικοί αγώνες. Είμαστε χαρούμενοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την στιγμή που ο σύλλογος μας περνάει δύσκολες στιγμές με την απώλεια του τεράστιου Θανάση Γιαννακόπουλου, στον οποίο αφιερώνουμε τον τίτλο».

Αλέξανδρος Ράπτης

«Δεν θα σταθώ στις δυσκολίες του τριημέρου. Κρατάω ότι περάσαμε όλοι στην ομάδα πολύ καλά, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Σαφώς και χαιρόμαστε που βγήκαμε πρωταθλητές και φέραμε τον Παναθηναϊκό ξανά στη κορυφή. Ο τίτλος αυτός ανήκει στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, λόγω του πένθους με την απώλεια του Θανάση. Ελπίζω από την πλευρά μας να δώσαμε μία μικρή χαρά, στο πένθος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον σύλλογο».

Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος

«Πράγματι ήταν ένας τίτλος που έλειπε από τον Παναθηναϊκό για μεγάλο διάστημα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε εμείς τον σύλλογο στην πρώτη θέση στους εφήβους και μας τιμάει όλους όσοι συμμετείχαμε. Συλλυπούμαστε όλοι μας την οικογένεια Γιαννακόπουλου και ο Παναθηναϊκός αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πένθος. Το τρόπαιο αυτό είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου».