Στις λεπτομέρειες αλλά και στο διαιτητικό λάθος στον τελευταίο πόντο του αγώνα απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, η Μαρία Οικονομίδου η οποία λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο ΑΡΤ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της

«Θεωρώ ότι το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες σε πολύ συγκεκριμένες φάσεις στα τελειώματα των σετ, σε κάποια λάθη που έγιναν σε φάσεις που δεν έπρεπε να γίνουν. Γνωρίζουμε ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά. Από εκεί και πέρα δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι βασίστηκε και σε άλλα πράγματα η ήττα της ομάδας μου».

Για τη φάση που σημάδεψε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ τόνισε: «Οι απόψεις διίστανται για την τελευταία φάση. Κάποιοι λένε ότι ήταν μέσα κάποιοι ότι δεν ήταν, δεν υπάρχει καθαρή εικόνα στο VAR, δεν μπορούν να καταλάβουν τι γίνεται. Εγώ θεωρώ ότι σε αυτές τις φάσεις αν δεν υπάρχει καθαρή εικόνα δίνεται επανάληψη σε έναν αγώνα που κρίνονται τα πάντα, σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη γιατί δεν ήμουν μπροστά αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Δεν κρίνεται πάντα το παιχνίδι από έναν πόντο και ούτε μπορεί ο διαιτητής να κρίνει από μόνος του ένα παιχνίδι αλλά κάποια λάθη θεωρούνται πολύ πιο σημαντικά από κάποια άλλα».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram