Τη νίκη που χρειάζονταν για να ξεμακρύνει ακόμα περισσότερο από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας πήρε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΟΥΚ Βόλου για την 10η αγωνιστική της Α1.

Ελέγχοντας απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα οι «πράσινοι» επικράτησε εύκολα με 12-4 επί της θεσσαλικής ομάδας και επέστρεψαν στις νίκες. Κορυφαίοι για τον Παναθηναϊκό οι Κουρλιάφτης και Γαβαλάς

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο οκτάλεπτο κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα του και βρίσκοντας τρία γκολ στην επίθεση, κατάφερε να πάρει μία σημαντική διαφορά με 3-0, ενόψει της δεύτερης περιόδου. Στη δεύτερη περίοδο οι «πράσινοι» δεν έδειξαν την ίδια συνέπεια στην άμυνα, όμως διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 5-2.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε και πάλι και με επιμέρους σκορ 3-2, μεγάλωσε τη διαφορά του στα τέσσερα τέρματα, φτάνοντας στο 8-4, όπου του έδινε ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα για να φτάσει στη νίκη που ήταν και του ζητούμενο, στην τέταρτη και τελευταία περίοδο του αγώνα. Το «τριφύλλι» δεν δυσκολεύτηκε στο τέταρτο οκτάλεπτο να ολοκληρώσει το έργο του και να πάρει τη νίκη με 12-4.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-2, 3-2, 4-0

Παναθηναϊκός (Λαζαρίδης): Γαβαλάς, Δανούρδης 1, Παπαδημητρίου 1, Ξενάκης 3, Κουρλιάφτης 3, Καρακάσης, Ζαχόπουλος, Πανταζόπουλος, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 3, Παπαβασιλείου, Τρίχας, Δευτεραίος 1 και Εγνατιάδης

ΟΥΚ Βόλου: Σιοραίλης, Νικηφορίδης, Γκανάσιος, Στεργίου Δ., Ιωαννίδης, Μαρινάκης, Στεργίου Γ., Βλιώρας 1, Γλούμης 2, Κουφιδάκης, Βασιλούδης, Νάσιος, Μπόμπος 1 και Χαλάμ.

Δείτε τον αγώνα κάνοντας κλικ εδώ 

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δ. Κασιμάτης

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram