Σπουδαία νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός για την 9η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών επικρατώντας με 7-5 του Εθνικού στο Παπαστράτειο!

Το «τριφύλλι» ήταν πολύ ουσιαστικό και κατάφερε να επικρατήσει κόντρα σε μια από τις ιστορικές ομάδες της Α1. Έτσι οι «πράσινοι» έφτασαν τους 19 βαθμούς στο πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκονται.

Ο αγώνας

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός και παρά την πίεση που προσπάθησε να ασκήσει ο αντίπαλος , ήταν ισόπαλος 2-2 με τους «κυανόλεκους». Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι «πράσινοι» έκαναν το καλύτερο τους οκτάλεπτο αφού κατάφεραν και πήραν διαφορά δύο τερμάτων και πήραν κεφάλι στο σκορ 4-6.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Εθνικός άσκησε τη μεγαλύτερη πίεση του και μείωσε σε 5-6 όμως ο Παναθηναϊκός είχε την καρδιά και την ψυχή του νικητή και στο τέταρτο οκτάλεπτο σφράγισε τη νίκη μη δεχόμενος τέρμα και έβαλε ένα ακόμα με 5-7.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 2,2, 2-4, 1-0, 0-1

Εθνικός (Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 1, Ιωάννου, Φρέιτας, Θεοδόσης, Παπαδόγκωνας 1, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος 1, Λαδάς, Δροσόπουλος και Βαλλιανάτος 1.

Παναθηναϊκός (Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 3, Π.Σιαμάς, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χ.Σιαμάς και Ζερβουδάκης.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram