Την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 Πόλο Ανδρών συνέχισε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας εκτός έδρας του ΝΟ Χίου με 9-8 για τη 10η αγωνιστική του Α' Ομίλου.

Με αυτή τη νίκη το «τριφύλλι» έφτασε έτσι στους 22 βαθμούς και εδραιώνεται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας του Ομίλου.

Ο Παναθηναϊκός, με σφιχτή άμυνα, εξουδετέρωσε τα ατού του αντιπάλου και με αποτελεσματικότητα στην επίθεση, βρέθηκε να προηγείται με 4-0 και 6-1. Οι Χιώτες έκαναν την προσπάθειά τους στο τέλος, αλλά απλά κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 9-8.

Να σημειωθεί πως δυναμικό παρών έδωσαν στο κολυμβητήριο της Χίου οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που γέμισαν μία γωνιά και αποθέωσαν τους παίκτες του Δημήτρη Μάζη! 

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 2-2, 2-3, 4-0.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος, Μιμίδης, Παππάς 2, Γιαϊσίνοβιτς, Χαλατζιάν 2, Καρακάσης 1, Κανδιόγλου 2, Τζώρτζης, Παζαΐτης 1, Χατζηστεφάνου, Βέκκος, Γαβαλάς Ι., Καραβάς, Αμπάζης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς 2, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 3, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram