Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 11-9 για την 5η αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος. Το «τριφύλλι» ηττήθηκε μεν από τον Απόλλωνα, ωστόσο οι άνθρωποι του τμήματος έχουν παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η ομάδα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 4-1, αλλά οι πράσινοι με ένα σερί 5-0 πέρασαν μπροστά  με 6-4. Μετά τη λήξη και του τρίτου οκτάλεπτου οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ (7-7) ωστόσο στο τέταρτο οκτάλεπτο η ένταση αυξήθηκε αποβλήθηκε ο Ηρειώτης και τελικά οι γηπεδούχοι νίκησαν με 11-9.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είχε τη συμπαράσταση περισσοτέρων από 150 οπαδών του.

Οκτάλεπτα: 4-1, 0-5, 3-1, 4-2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 5, Μόκκας, Γωνιωτάκης 2, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Μυρίλος 1, Τσιαβαλιάρης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς 2, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram