Την ήττα με 11-7 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον ΓΣ Περιστερίου στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των ημιτελικών των Play Offs για τις θέσεις 5η-8η.

Μετά από ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι για περίπου δύο οκτάλεπτα, όπου πρωταγωνίστριες ήταν οι άμυνες, καθώς και οι δύο τερματοφύλακες των ομάδων, Ντρου Χόλαντ και Ντιμίτρι Ριστίσεβιτς, οι Περιστεριώτες κατάφεραν να πάρουν το πάνω χέρι, να κυριαρχήσουν σε όλους τους τομείς και να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη.

Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (26/4) στις 17:00 στην έδρα του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» χρειάζονται τη νίκη για να ισοφαρίσουν τη σειρά και να την οδηγήσουν σε τρίτο παιχνίδι. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με τον ηττημένο του ζευγαριού ΠΑΟΚ-Εθνικός για τις θέσεις 7-8.

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 1-1, 5-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Τοράκης 1, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Χρυσοσπάθης, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ 4, Μπιτσάκος Ανδρ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Θανάσης Ηρειώτης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 3, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 3, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram