Με τα χρώματα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Μάριος Χατζηγούλας, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα πόλο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Μάριο Χατζηγούλα για την αγωνιστική περίοδο 23-24, για το ανδρικό τμήμα πόλο.

Ο 28χρονος περιφερειακός θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι και να ενισχύει το τμήμα και τη νέα σεζόν στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Μάριος Χατζηγούλας δήλωσε ότι: «Χαίρομαι που θα συνεχίσω την καριέρα μου και για τη νέα χρονιά στο τριφύλλι. Υπήρχε μεγάλη επιθυμία και από τις 2 πλευρές και φάνηκε στην αμεσότητα της συζήτησης και της διαδικασίας. Ελπίζω τη νέα χρονιά να μας βρει ακόμα πιο ψηλά και με μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Η ομάδα σταθερά χρόνο με το χρόνο θέλει να ανεβαίνει επίπεδο και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις και με τον τρόπο που δουλεύει. Μακάρι ο κόσμος του Παναθηναϊκού να στηρίξει το τμήμα και την προσπάθεια με υπομονή και να είναι σίγουρος ότι σε βάθος χρόνου θα είναι υπερήφανος».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram