Στην αναμονή μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τον κορωνοϊό βρίσκονται όλοι στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους και περιμένουν να δουν πότε θα μπορέσουν να επιστρέψουν εκ νέου στις προπονήσεις και στη συνέχεια φυσικά να ενημερωθούν για το αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα ή όχι.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» οι προπονήσεις σε κανονικούς ρυθμούς, ίσως θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μετά το Πάσχα (19 Απριλίου). Θυμίζουμε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν ειδικά προγράμματα εκγύμνασης, τα οποία φυσικά πραγματοποιούν μόνοι τους από τα σπίτιά τους, κάτι που θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες.

Όποτε και να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, θα χρειαστούν τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες μίνι προετοιμασίας μέχρι να επανέλθουν σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς. Φυσικά το ίδιο ισχύει για του παίκτες όλων των ομάδων κάτι που καθιστά ακόμα πιο δύσκολο το σενάριο της ολοκλήρωσης των play off και play out της Σούπερ Λίγκα.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα προσέγγισαν την Πολιτεία ρωτώντας αν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τις προπονήσεις στα προπονητικά τους κέντρα ακόμα και σε ολιγομελείς ομάδες (5-6 ποδοσφαιριστών), ωστόσο εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram