Κώστας Αποστολάκης και Γιώργος Βαγιαννίδης από τη νέα σεζόν θα αποτελούν παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και πλέον οι «πράσινοι» περιμένουν να δουν ποιες εξελίξεις θα υπάρξουν στην περίπτωση του Ματίας Γιόχανσον, έτσι ώστε να γνωρίζουν αν θα κινηθούν για την απόκτηση δύο ή ενός δεξιού μπακ.

Οι περισσότερες πιθανότητες τείνουν προς την πλευρά της αποχώρησης του παίκτη, ο οποίος ωστόσο μέχρι στιγμής κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για το τι σκοπεύει να κάνει. Η πρώτη πρόταση που είχε κατατεθεί από το «τριφύλλι» και εμπεριείχε μειωμένες οικονομικές απολαβές είχε απορριφθεί από τον Σουηδό αμυντικό, όμως από τότε μέχρι σήμερα τηρείται σιγή ιχθύος από τον ποδοσφαιριστή.

Μετά την επιστροφή του Τσάβι Ρόκα στη χώρα μας, η οποία έγινε την Πέμπτη(21/5), πιθανότατα θα υπάρξει μία ακόμα συνάντηση έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει και αυτό το ζήτημα.

Φυσικά η λίστα του Καταλανού τεχνικού διευθυντή είναι γεμάτη από ακραίους δεξιούς οπισθοφύλακες και πλέον μένει να φανεί ποιοι δύο παίκτες θα συνθέσουν το δίδυμο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram