Οι προσθήκες που θα κληθεί να κάνει ο Παναθηναϊκό για να ενισχύσει το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι αρκετές και σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» θα είναι τουλάχιστον έξι.

Στην άμυνα, μετά τις αποχωρήσεις των Αποστολάκη και Βαγιαννίδη αλλά και της πιθανής φυγής του Γιόχανσον και του Ινσούα θα αποκτηθούν αναγκαστικά δύο δεξιοί μπακ, όπως βέβαια κι ένας αριστερός. 

Στη μεσαία γραμμή υπάρχουν αρκετά  ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν, αφού παραμένει άγνωστο το τι μέλλει γενέσθαι με τους Ανουάρ και Χρ.Δώνη, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν για τη συγκεκριμένη θέση κι από το αν θα παραμένει ο Γιώργος Δώνης στον πάγκο. Ο Έλληνας τεχνικός πιστεύει ότι ο Αγιούμπ μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ως «10άρι», κάτι που μπορεί να αλλάξει αν υπάρξει αλλαγή προπονητή. Το σίγουρο είναι λοιπόν πως θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας μέσος. 

Στους εξτρέμ όλα θα κριθούν από τις προσθαφαιρέσεις που θα υπάρξουν κυρίως σε περιπτώσεις παικτών που δεν έχουν ξεκαθαρίσει όπως οι Νάγκι και Μπεκ, ενώ πιθανό είναι και το ενδεχόμενο πώλησης του Χατζηγιοβάνη. Έτσι το δημοσίευμα καταλήγει πως βάσει της εκτίμησης του Ρόκα, θα αποκτηθούν δύο εξτρέμ. 

Από εκεί και πέρα αν πωληθεί ο Μακέντα, που είναι το πιθανότερο, θα αποκτηθεί υψηλόσωμος φορ. Επίσης είναι ανοικτό να έρθει ένας αναπληρωματικός τερματοφύλακας, αλλά κι ένας δεύτερος χαφ σε περίπτωση αποχώρησης του Χρ.Δώνη. 

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram