Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό, ένα θέμα το οποίο έχει τραβήξει πολύ σε χρόνο.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει επιστρέψει εδώ και τρεις ημέρες στη χώρα μας, όμως αυτό φαίνεται πως δεν έχει άμεση σχέση με τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή του «τριφυλλιού» τις οποίες θα καθορίσει ο Γιάννης Αλαφούζος. Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα «Η Πράσινη» το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων» δεν έχει καμία επικοινωνία με τον προπονητή, δείχνει ότι όλα είναι ανοιχτά.

Ωστόσο σε περίπτωση που ο Αλαφούζος αποφασίσει να βάλει τέλος στη θητεία του Δώνη θα έχει να διαχειριστεί μία σειρά από συνέπειες. Αφενός υπάρχουν οι ρήτρες στο συμβόλαιο του Έλληνα προπονητή, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ενώ φυσικά κανείς δεν γνωρίζει αν ο νέος τεχνικός που θα έρθει στη θέση του θα έχει την εκτίμηση που τρέφουν οι ποδοσφαιριστές στον Δώνη, έχοντας δημιουργήσει εξαιρετικό κλίμα στα «πράσινα» αποδυτήρια. Παράλληλα το «τρένο» χαίρει της εκτίμησης και των φιλάθλων, που έχουν ταυτίσει μαζί του την προσπάθεια που γίνεται στο «τριφύλλι» παρά τα ελάχιστα χρήματα που προσφέρει η διοίκηση.

Πλέον μένει να φανεί η εξέλιξη που θα έχει το συγκεκριμένο ζήτημα καθώς τρεις μήνες μετά την ένταση που είχε δημιουργηθεί συνεχίζει να «σέρνεται», αποδεικνύοντας πως όλα τα σενάρια βρίσκονται ακόμα στο τραπέζι.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Δώνης έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές τη επιθυμία του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε πριν από δύο περίπου χρόνια.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram