Το θέμα των μειώσεων της τελευταίας δόσης των συμβολαίων των παικτών του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα φλέγοντα ζητήματα που καλείται να διαχειριστεί η διοίκηση των «πρασίνων».

Όπως μάλιστα γράφει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Η Πράσινη», το «τριφύλλι» θέλει να έχει έρθει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές τους πριν την έναρξη της διαδικασίας των πλέι οφ που υπολογίζονται για τις 6 Ιουνίου.

Στο παρελθόν μέσω του ΠΣΑΠ οι παίκτες απέρριψαν την πρόταση της Σούπερ Λίγκα για μείωση 25-33% στα συμβόλαια και θεωρείται βέβαιο πως οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» δε θα δεχτούν ένα ποσοστό ανάλογο με αυτό, το οποίο θα αγγίζει περίπου το 80% της τελευταίας δόσης.

Φυσικά η διαπραγμάτευση θα είναι δύσκολη και όλα δείχνουν ότι θα την αναλάβει ο Τσάβι Ρόκα, έχοντας βεβαίως την απαραίτητη συνεννόηση με τη διοίκηση.  

Επισημαίνεται πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα επιδιώξουν όλα να κυλήσουν ομαλά και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να υπάρξει κόντρα με τους παίκτες που θα διαταράξει το κλίμα στα αποδυτήρια.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram