Αρνητικοί είναι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην πρόταση της διοίκησης για τη μείωση στην τελευταία δόση των συμβολαίων τους.

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες ο Τσάβι Ρόκα μιλώντας στους αρχηγούς του «τριφυλλιού» γνωστοποίησε πως οι περικοπές που γίνουν λόγω του κορωνοϊού θα ισχύσουν για τους παίκτες που αμείβονται με περισσότερες από 60 χιλ. ευρώ και θα αφορά στην τελευταία δόση του συμβολαίου τους όντας της τάξεως του 40%.

Αν και αρχικά υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις, πλέον η απόφαση από τους ποδοσφαιριστές πάρθηκε και είναι αρνητική προς αυτή την πρόταση.

Αφενός οι παίκτες θεωρούν άδικη την οριζόντια μείωση, αφετέρου πιστεύουν πως από τη στιγμή που τα παιχνίδια εν τέλει θα γίνουν, δεν υπάρχει μείωση από το τηλεοπτικό. Παράλληλα σύμφωνα με τις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί δε θα κάνουν διακοπές, ενώ πολλοί είναι αυτοί που αποχωρούν οπότε και δεν έχουν κανένα λόγο να κάνουν πίσω προς τέρψη της διοίκησης.

Πλέον αναμένεται να δούμε πως ακριβώς θα καταλήξει και αυτό το θέμα, σε μία ατμόσφαιρα εμφανώς επηρεασμένη από τις εξελίξεις στο θέμα του Γιώργου Δώνη.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram