Δύσκολο είναι για τον Κάρλος Ζέκα να βλέπει τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κατάσταση, όπως ο ίδιος τόνισε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Πλατανιά, τον οποίο και παρακολούθησε από τις θέσεις των επισήμων του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζέκα στην κάμερα της NOVA:

Για την παρουσία του στη Λεωφόρο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα, που είδα και την ομάδα να κερδίζει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το πότε ξεκινά πάλι το πρωτάθλημα στη Δανία: «Αύριο ξεκινάω τις προπονήσεις και 4 Φεβρουαρίου είναι το πρώτο παιχνίδι».

Για το αν έμαθε να οδηγά: «Πολύ καλά, αλλά με τα ποδήλατα είναι δύσκολο».

Για το αν η παρουσία του βοήθησε τον Παναθηναϊκό να κερδίσει: «Ευτυχώς, με την εμφάνισή μου σήμερα βοήθησα να κερδίσουν και περιμένω τα άλλα παιχνίδια να κερδίσουν γιατί αυτή δεν είναι η θέση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα».

Για το αν στεναχωριέται για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Ναι, είναι πολύ δύσκολο να βλέπω την ομάδα που έπαιξα έξι χρόνια έτσι. Πονάει, είναι δύσκολο, αλλά ξέρω ότι όλοι όσοι είναι στον Παναθηναϊκό θα κάνουν το καλύτερο για να σώσουν την ομάδα».

Για το πως είναι τα πράγματα στην Κοπεγχάγη, όπου φόρεσε κιόλας το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Δεν είναι εύκολο, λάθος έκαναν και εκεί (γέλια). Δεν είναι το ίδιο όπως στην Ελλάδα, αλλά είμαι χαρούμενος κι εκεί. Δεν πάμε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά μπορούμε στο δεύτερο γύρο να πάμε καλύτερα. Είμαστε πολύ μακριά από την πρώτη θέση και στόχος μας είναι τώρα το Κύπελλο».

Για την παραμονή του Σκίμπε και την επόμενη μέρα στην Εθνική ομάδα: «Νομίζω αυτό έπρεπε να γίνει. Νομίζω έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και το μέλλον μας με τον προπονητή θα είναι πολύ καλό. Έχει κάνει μια οικογένεια κι αυτό δεν είναι εύκολο».