Τα παράπονά του προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Ντάνι Πογιάτος στη σημερινή προπόνηση των «πρασίνων» στο Κορωπί. Ο Ισπανός τεχνικός μεταξύ άλλων ανέφερε προς τους παίκτες του πως εξαφανίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι στο οποίο συμφώνησαν και οι ίδιοι παραδεχόμενοι πως η εικόνα τους δεν ήταν καλή.

Αρχικά ο 42χρονος προπονητής είπε: «Κάναμε μία ήττα που δεν περιμέναμε και μας στενοχώρησε όλους. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το ματς, μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση. Αλλά στη συνέχεια και για 30 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο εφαρμόσατε το πλάνο μας. Παίξατε σωστά, κάνατε ευκαιρίες, αλλά σταθήκαμε άτυχοι και δεν σκοράραμε.

Μετά, στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνατε όσα είχαμε πει και εξαφανιστήκατε από το γήπεδο. Δεν θα πω ποτέ μου ότι έχετε εσείς ευθύνες, ούτε το είπα μετά τη λήξη. Είναι όμως πραγματικότητα ότι δεν ακολουθήσατε τίποτα απ' όσα είπαμε». 

Στη συνέχεια, ο Μακέντα επεσήμανε ότι «στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίζαμε καθόλου. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό και το χειρότερο για μένα είναι ότι δεν αντιδράσαμε στο γήπεδο μετά το γκολ που δεχτήκαμε», ενώ ο Κουρμπέλης τόνισε: «έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο και να αντιδράσουμε. Η εικόνα μας δεν ήταν καλή».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram