Στο «στόχαστρο» έχει βάλει έναν ακόμα Αργεντινό παίκτη ο Παναθηναϊκός, καθώς οι «πράσινοι» σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο εξετάζουν την περίπτωση του Ιβάν Ρόσι.

Όπως υποστηρίζει ο Λεονάρντο Οχέδα, το «τριφύλλι» έχει στη λίστα του τον αριστεροπόδαρο αμυντικό μέσο, που έμεινε έλευθερος από την Ρίβερ Πλέιτ και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Ο Ρόσι είναι 26 ετών, έχει ύψος 1.83μ και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 6άρι όσο και ως 8άρι. Το παιχνίδι του χαρακτηρίζεται από το συνεχές τρέξιμο και την κάλυψη πολλών χώρων κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο παράλληλα κάνει λόγο πως για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον έχει δείξει η Ουρακάν αλλά και η Ατλέτικο Τουκουμάν, με τις πληροφορίες να θέλουν την πρώτη να σημειώνει πως το κόστος του ποδοσφαιριστή είναι μεγάλο για τα δικά της δεδομένα.

Ο Ιβάν Ρόσι είναι προϊόν των ακαδημιών της της Μπάνφιλντ, απ’ όπου τον απέκτησε η Ρίβερ Πλέιτ το 2016. Μετά από δύο χρόνια αγωνίστηκε δανεικός στην Ουρακάν απ’ όπου μετέβη στην Κόλο Κόλο της Χιλής. Το 2019 επέστρεψε στην Ρίβερ Πλέιτ και πλέον είναι ελεύθερος.

Δείτε τον παίκτη

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram