Ο Παναθηναϊκός επέλεξε να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο σε ότι αφορά το τηλεοπτικό τοπίο, ιδρύοντας το Παναθηναϊκός TV που μεταξύ άλλων έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλων των εντός έδρας αγώνων της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Για να συμβεί αυτό το «τριφύλλι» απέρριψε αρκετές προτάσεις της Nova, με την τελευταία να ξεπερνά ακόμα και τα 6 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο κρίθηκε μη συμφέρουσα από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Live Sport, η άρνηση αυτή ήρθε καθώς από την ΠΑΕ τα έσοδα που υπολογίζονται από το εγχείρημα μπορεί να φτάσουν ή ακόμα και να ξεπεράσουν τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Πέραν από τις συνδρομές των φιλάθλων, στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι μέσα στη σεζόν θα προκύψουν και επιπλέον εμπορικές συμφωνίες με εταιρίες που θα θέλουν να διαφημιστούν, γεγονός που θα αυξήσει τα έσοδα. Μάλιστα οι «πράσινοι» έχουν κλείσει συμφωνίες με τον ΟΠΑΠ και την Cosmote TV που θα βάλουν στα ταμεία της ομάδας περίπου 3,5 εκ. ευρώ.

Μάλιστα δεν αποκλείεται, να υπάρξει συμφωνία ακόμα και με τη Nova για μετάδοση του Παναθηναϊκός TV και από τη δική της πλατφόρμα, όπως συμβαίνει από την Cosmote.

Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» πιστεύουν αρκετά στο νέο τους εγχείρημα και πλέον μένει να φανεί εάν θα δικαιωθούν για αυτή τους την επιλογή ή όχι.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram