Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γιασίν Αγιούμπ. Ο Μαροκινός μέσος του «τριφυλλιού» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Een Berg Sport του RTV Utrecht, αποκαλύπτοντας πως είναι ευχαριστημένος από το γεγονός πως αγωνίζεται στο «τριφύλλι».

Ο βραχύσωμος Μαροκινός μέσος αναφέρθηκε αρχικά στο πέρασμά του από την Φέγενορντ τονίζοντας ότι: «Στην Φέγενορντ είχα χάσει την επιθυμία μου να παίζω ποδόσφαιρο. Κανονικά θες να δείχνεις πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν αυτό στο... παίρνουν, τότε πονάει πολύ. Για μένα το πέρασμα μου από την Φέγενορντ ήταν ένα μάθημα. Στη ζωή κάποιες αποφάσεις που παίρνονται είναι σωστές και κάποιες λάθος. Είναι λάθος στη ζωή να μετανιώνεις για κάτι που έκανες».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Παναθηναϊκό: «Περνάω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό. Έχουμε μια καλή ομάδα, με νέους προπονητές. Στην Ελλάδα το προπονητικό τιμ είναι ιδιαίτερο απαιτητικό. Μου θυμίζει λίγο τον Έρικ Τεν Χαγκ».

Τέλος έκανε ιδιαίτερη μνεία στον πρώην προπονητή του στην Ουτρέχτη: «Ο Τεν Χαγκ είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, αλλά δεν ξεχνάει ποτέ το... χιούμορ του».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram