Για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην πλούσια καριέρα του μέσω του Παναθηναϊκού μίλησε ο Λάζλο Μπόλονι. Ο 67χρονος τεχνικός έκανε δηλώσεις σε ουγγρικό Μέσο, λέγοντας πως ο Γιάννης Αλαφούζος του ζήτησε να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τη χαμένη του οντότητα, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει μέσω της δουλειάς του και όχι με ταχυδακτυλουργικά κόλπα αφού υπογράμμισε πως δεν είναι μάγος.

Μεταξύ άλλων γνωστοποίησε πως θα αναλάβει το «τριφύλλι» από την προσεχή Δευτέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Η σύμβαση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό είναι για ενάμιση χρόνο. Η συμφωνία δεν προέκυψε μέσα σε μια μέρα, επειδή η κατάσταση με τον κορονοϊό δεν επέτρεπε προσωπικές συναντήσεις.

Ετσι, πέρασα την τελευταία εβδομάδα στη Βουδαπέστη, διευθετώντας ταυτόχρονα κάποια προσωπικά θέματα της μητέρας μου, που ζει στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου και θα αναλάβω την ομάδα τη Δευτέρα. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού μού έχει περιγράψει τις ιδέες του: θέλει η ομάδα να ανακτήσει τη θέση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε γνωρίζω τι έχω αναλάβει και ποιες είναι οι προσδοκίες.

Φυσικά, είναι αδύνατο να αλλάξουμε τα πράγματα σε μια μέρα, επειδή δεν είμαι μάγος! Από την άλλη πλευρά πιστεύω στη δουλειά, όχι στο «hocus pocus» (σ.σ. ταχυδακτυλουργία)!

Με περιμένει πολλή δουλειά, εμένα και την ομάδα και τότε τα αποτελέσματα θα έρθουν και ο Παναθηναϊκός θα μπει στο σωστό δρόμο».

Τέλος είπε: «Ένας προπονητής ποτέ δεν ξέρει πότε θα φύγει ή πότε θα τον χρειαστούν, επομένως είναι καλό να έχεις πάντα τη βαλίτσα σου. Το επάγγελμά μας είναι ακριβώς έτσι».  

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram