Σε επαφές με την Ιντερνασιονάλ και την Αλάνιασπορ για τις πωλήσεις των Ροντρίγκο Μολέντο και Λούκας Βιγιαφάνιες βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Σχετικά με την περίπτωση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει εντοπίζεται στον τρόπο καταβολής των μετρητών. Από τη μεριά του «τριφυλλιού» γίνεται λόγος για άμεση καταβολή ολόκληρού του ποσού, αφού ο σύλλογος βρίσκεται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση, ενώ η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε θέλει να πληρώσει με δόσεις. Το ποσό που αναμένεται να εισπράξει ο Παναθηναϊκός είναι περίπου 150.000 ευρώ, με τον 30χρονο αμυντικό να χαρίζει άλλες 150.000 ευρώ από τα οποία η νέα του ομάδα θα καλύψει τα μισά.

Αναφορικά με τον Βιγιαφάνιες, η Αλάνιασπορ έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους να προσφέρουν αρχικά 700.000 ευρώ, ωστόσο οι «πράσινοι» θέλουν πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ . Από τη μεριά του γίνεται λόγος πως ο τουρκικός σύλλογος προσφέρει στον Αργεντινό 2.5 εκατομμύρια ευρώ για τριετές συμβόλαιο, με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό να λαμβάνει πάνω από 800.000 ετησίως. Έτσι σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, η φυγή και του Λούκας Βιγιαφάνιες θα πρέπει να θεωρείται βέβαια.