Η κατρακύλα στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα ο εξαφανισμένος Γιάννης Αλαφουζός ζητά να γίνουν νέες περικοπές, με το τελικό ποσό που ζητά να περικοπεί να φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως το μπάτζετ θα πέσει από τα πέντε στα τρία εκατομμύρια ευρώ και κάτι τέτοιο πρέπει να συμβεί μέσα σε ένα διάστημα έξι ημερών, όπου και εκπνέει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να συμβεί καθώς ο χρόνος είναι περιορισμένος, ενώ πολλά ερωτηματικά γεννούνται για το χρονικό σημείο στο οποίο πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Επιπλέον ο Αλαφούζος ζήτησε να απομακρυνθούν από το ρόστερ του «τριφυλλιού» όλοι οι παίκτες με μεγάλα συμβόλαια, κάτι που σημαίνει πως από τους ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει(δεν είναι και πολλοί) αναμένεται να αποχωρήσει και ο Δημήτρης Κουρμπέλης για τον οποίο ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως από τον Παναθηναϊκό έχουν φύγει οι Τσάβες, Σιλά, Κουτρουμπής και Καμπέσας ενώ πολύ κοντά στο να φύγουν είναι οι Μολέντοο, Χουλτ, Ρέις Βιγιαφάνιες, και Χίλιεμαρκ.