Ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως ο ίδιος δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου μετά το αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Επιπλέον ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στο γεγονός πως στο «τριφύλλι» μόνο αποχωρούν παίκτες και κανείς δεν έρχεται, προέτρεψε τους πάντες να σκεφτούν αυτή την ομάδα χωρίς τον Κουρμπέλη, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:
«Μετά τα τελευταία γεγονότα είμαι ευχαριστημένος με την διάθεση και την όρεξη που έδειξαν τα παιδιά. Πάμε σε ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, έφυγαν παίκτες. Δεν είναι εύκολο, πρέπει να βρεθούμε ξανά. Να αλλάξουμε την ομάδα μας. Πρέπει να αρχίσουμε να φτιάχνουμε το αμυντικό μας κομμάτι. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, είχαμε τις ευκαιρίες. Δεν τα καταφέραμε. Παρ’ όλα αυτά, να πω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη διάθεση. Δεν είναι εύκολο παραμονές αγώνων, να έχουμε κλάματα και χαιρετούρες. Μόνο χαιρετάμε, δεν καλωσορίζουμε κανέναν. Πρέπει να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά και εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα. Είναι μία ομάδα που μπορεί και δεν θα έχει πρόβλημα να μείνει στην κατηγορία».
Για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα: «Δεν είναι η στιγμή για αυτά».
Για το κλίμα: «Δεν νομίζω να είναι κανείς ευχαριστημένος να βλέπει αυτή την κατάσταση. Τα παιδιά όμως είναι δεμένα μεταξύ τους και αυτό είναι το στυλ που πρέπει να ακολουθήσουμε. Να είμαστε σε άλλα παιχνίδια πιο τυχεροί».
Αν πρώτος του στόχος ήταν να μην χάσει ο Παναθηναϊκός και αν κατάφερνε να σκοράρει να έπαιρνε το τρίποντο: «Στο πρώτο ημίχρονο τελειώσαμε τις φάσεις, στο δεύτερο, όμως δεν καταφέραμε να τις τελειώσουμε. Δείτε στα τελευταία λεπτά τι αλλαγές έγιναν, τι παιδιά μπήκαν. Έχουν ταλέντο αλλά όχι εμπειρία. Λέγονται πολλά, ακούγονται πολλά και σκεφτείται αυτή την ομάδα χωρίς τον Κουρμπέλη».